Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Agah Kafkas Kilis’i Ziyaret Etti

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Sağlık Bakanlığı İnşaat ve Onarım Dairesi Başkanı Mehmet Demircioğlu ve Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhammed Mısırlı ile birlikte Kilis’e geldi.

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Agah Kafkas Kilis’i Ziyaret Etti
Kilis Valisi Süleyman Tapsız tarafından karşılanan heyete, Öncüpınar ve Elbeyli Konteyner kentleri, şehir merkezindeki Suriyeli sığınmacılar ve Kilis Devlet Hastanesi’ne yapılacak ek bina hakkında Vali Tapsız tarafından bilgi verildi.

Valilik makamında bilgilendirilen heyet çalışmaları görmek üzere Öncüpınar, Elbeyli Konteyner kentler ile Kilis Devlet Hastanesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında yetkililerden bilgi alan heyet hastanede yatan Suriyelilerle görüştü.

Sağlık hizmetleri hakkında Vali Süleyman Tapsız tarafından bilgi verilmesinden sonra Bakan Yardımcısı Kafkas söz aldı. Kafkas, yeni yapılacak ek hastane binası, personel konusunda gereğinin yapılacağını söyledi.

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Vali Süleyman Tapsız’ın şahsında Suriyelilere yapılan yardımlardan dolayı teşekkürlerini dile getirerek, “Kilis bölgemizde Suriyelilere yardım konusunda büyük mesafe alarak örnek il oldu. Suriye’den gelen yaralılara sunulan hizmetleri takdirle karşılıyorum. Biz de elimizden gelen ne varsa talepleriniz neyse gereğini yerine getireceğiz” dedi.

Heyette, Kilsi Valisi Süleyman Tapsız, AK Parti Kilis Milletvekilleri Opr. Dr. Fuat Karakuş, Ahmet Salih Dal, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, AK Parti İl Başkanı Reşit Polat, Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe ve İl Genel Meclisi üyesi Metin Karakuş ile sağlık alanındaki diğer kişiler hazır bulundu.
Kaynak: İHA