Bursa Deniz Otobüslerinin Bayram Seferleri

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen deniz otobüsü seferlerinde değişiklik yaptı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Deniz Otobüsleri,arife günü ve bayram süresince yenilenen tarifesiyle hizmet verecek.

Seferlere başladığı günden bu yana ekonomik, konforlu ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla vatandaşlardan yoğun ilgi gören işletme, arife ve bayram süresince ulaşımda bir sorun yaşanmaması için gerekli önlemleri aldı.

Hüdavendigar, Nilüfer Hatun ve Yıldırım Beyazıd gemileriyle hizmet veren BUDO, özellikle arife günü yaşanacak yoğunluğu dikkate alıp sefer sayısını karşılıklı olarak 7'ye çıkardı.

Arife günü Mudanya ilçesinden ilk sefer saat 07.00'de başlayacak ve son sefer 21.15'te gerçekleştirilecek. Aynı gün İstanbul Kabataş'tan ilk sefer 08.30'da, son sefer ise 21.15'te yapılacak. Bayramın birinci, ikinci ve üçüncü gününde karşılıklı olarak 5'er sefer yapılacak. Sefer sayısı, bayram tamamlandıktan sonra 11 Ağustos'ta karşılıklı olarak 7'ye çıkarılacak.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine hem arife günü hem de bayramdan sonraki pazar günü Mudanya-Avşa-Tekirdağ seferi yapılacak. Mudanya'dan 08.30'da hareket edecek gemi, 11.15'te Avşa'dan çıkıp Tekirdağ'a ulaşacak. Dönüş için 12.30'da Tekirdağ'dan hareket edecek gemi ise Avşa'dan Mudanya'ya gitmek üzere 17.30'da kalkacak.

Seferler, 12 Ağustos Pazartesi gününden itibaren normal tarifeye göre gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA