Müsiad’tan Manisa Tso’ya Tebrik Ziyareti

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz ve Meclis Başkanı Hayati Dolman’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Müsiad’tan Manisa Tso’ya Tebrik Ziyareti
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası'nda gerçekleşen ziyarete MÜSİAD Manisa Temsilcisi Abdullah Tekin, Yardımcıları Rıdvan İnan, Reşit Ürper, İl sekreteri Feridun İnan ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis eski Başkanı Tezcan Ödemiş katıldı.

MÜSİAD’ın Manisa’da 6 ay önce çalışmalarına başladığını belirten Manisa Temsilcisi Abdullah Tekin, “Yönetim Kurulu olarak Sayın Başkanlarımızı seçimlerde kazandıkları başarıdan dolayı tebrik etmek istedik. Manisa temsilciliğimizi 6 ay önce arkadaşlarımız ile birlikte açtık. 6 aydır MÜSİAD Manisa’da hizmet veriyor. Bizler dernek olarak kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz. Manisa Ticaret ve Sanayi Odamız ile de bir arada şehrimizin gelişimi adına ortak projeler geliştirme arzusundayız” dedi.

MÜSİAD’ın ülke genelinde yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ifade edn Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, “MÜSİAD, Türkiye’nin bir çok ilinde yapılanmasını tamamlamış olan bir dernek. Manisa İl Temsilciliğinin 6 ay önce kurulmasıyla da Manisa’da bir boşluğun dolduğunu düşünüyorum. Bu ziyaretin ileriye dönük yapılacak çalışmaların bir başlangıcı olarak görüyorum. Özellikle ekonomi alanında çalışan kurumların bir araya gelerek ortak projeler geliştirmesini çok önemsiyoruz. Yapılacak bu çalışmaların şehrin ekonomisine hareket ve canlılık getireceğini düşünüyoruz. Sağlık problemlerinden dolayı geç gerçekleşen bu ziyaret için MÜSİAD temsilcilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA