Soma Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Katılımcı Yönetim

Soma Sanayi ve Ticaret Odası yeni yönetimi, odanın hizmet kalitesini artırmak ve yönetim anlayışındaki yol haritasını belirlemek amacıyla önemli bir toplantı düzenledi.Katılımcılara odanın hizmetleri, beklentiler ve ilçenin sorunlarını içeren bir form doldurtuldu.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Katılımcı Yönetim
Soma Sanayi ve Ticaret Odası akredite oda olabilmek için yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Hakan Işık başkanlığındaki yönetim şu ana kadar beklentilerin üzerinde bir performansla çalışarak, üyelerine ve Soma’ya faydalı olmak için mücadele veriyor. Bu kapsamda dün de önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

ELİ Azot Sosyal Tesisleri’ndeki toplantıya Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Soma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Ayla Tekin, oda ve kooperatiflerin yöneticileri, belediyelerden bazı görevlilerden oluşan bir grup katıldı.

Katılımcılara oda tarafından hazırlanan anket tarzında formlar dağıtılarak yaklaşık 1.5 saat süre ile buradaki soruların cevaplandırılması istendi. Odanın hizmet kalitesi, neler yapılabilir, odanın kamu yararına yürüttüğü çalışmalar, Soma’nın ekonomik ve toplumsal sorunları ile çözüm önerileri, bölgenin ticari ve sınai değerlerine yeni pazarlar kazandırılması gibi konular ele alındı. İzmir’deki Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanları toplantısına katıldığı için salona birkaç dakika geç gelen Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık, tüm katılımcılara teşekkür ederek, buradan elde edecekleri bilgiler doğrultusunda yönetsel faaliyetlerine yön vereceklerini söyledi.

Toplantıya katılanlara daha sonra yemek verildi.

Kaynak: İHA