Restorancıların Müşteri Kapma Tartışması Kanlı Bitti

Kuşadası'nın dünyaca ünlü Kadınlar Plajı'nda restoran arasında çıkan müşteri kapma savaşında bıçak ve satırlar konuştu.

Restorancıların Müşteri Kapma Tartışması Kanlı Bitti
Meydan savaşına dönen olayda ağır şekilde yaralanan 4 kişiden biri hayatını kaybetti. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre; Kuşadası'nın Kadınlar Denizi Mahallesi'nde bulunan dünyaca ünlü Kadınlar Plajı'nda yan yana faaliyet gösteren iki restoran arasında daha önceki aylarda baş gösteren müşteri kapma tartışması bugün yenden alevlendi. Turistlerin gözü ününde devam eden kavgada bir restoranın ortağı başından satırla, diğer restoranın ortağı ve iki restoran çalışanı da bıçakla yaralandı. Çıkan kavgada bıçakla ağır şekilde yaralanan restoran çalışanlarından Bilal Ersin, kaldırıldığı Kuşadası Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatı kaybetti. Olayda ağır şekilde yaralanan Ferhat Sarıoğlu, Fırat Kaya ve Şansar Toğay’da ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Bu arada, olayın ardından 8 kişi gözaltına alınırken, ölümle ve yaralanmayla sonuçlanan kavganın ardından olay yerine ve yaralıların kaldırıldığı Kuşadası Devlet Hastanesi önüne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İki restaurant sahibi ve çalışanları arasında yaşanan tartışmasının büyümemesi için Polis ekiplerinin geniş çaplı önlem alması dikkat çekti.
Kaynak: İHA