Futbol Kulübüne Yardım Yüzünden Tartışma

ADANA - Ceyhan ilçesi Sarımazı beldesi Belediye Başkanı Erol Kahraman, Ceyhanspor Başkanı ve adamlarının kendisine saldırdığını iddia etti.

Kahraman, düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ile AK Parti ilçe Başkanlığının iftar yemeğine katıldığını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ceyhanspor'un Başkanı Mustafa Aydar'ın yemekte, kulübe yardım etmediği konusunda kendisini Ünivar'a şikayet ettiğini savunan Kahraman, şunları kaydetti:

"Ünüvar ise benim gerekli yardımı yapacağıma inandığını söyledi.

İftar yemeğinden ayrılırken Aydar, kardeşi Ertan ve 15 kişilik grup, aracımın etrafını sardı. Mustafa Aydar, 'Ne kadar yardım yapacaksınız, söylemezseniz bırakmam' deyip, ağza alınmayacak küfürler ederek bana ve arkadaşlarımıza saldırdı. Ben de 'Böyle başkan olur mu, böyle para istenilir mi? Benden kimse baskı ve tehditle zorla para isteyemez' dedim."

Kahraman, olayla ilgili şikayetçi olmayacağını söyledi.

Mustafa Aydar ise Ceyhan Ticaret Borsası'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, suçlamaları kabul etmediğini belirtti.

Kulübü için Belediye Başkanı Erol Kahraman'dan yardım talebinde bulunduklarını ifade eden Aydar, "Şahsım ve başında bulunduğum Ceyhanspor için kimseden zorla para istemedim. İftar yemeğinde Erol Kahraman'a ne kadar yardım yapacağını sordum. Aracının önünü kesip, kimseye küfür veya hakaret etmedim. Yapılan suçlamaları ve iftiraları kabul etmiyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA