Manisa Belediyesi’nden Çataloluk ve İciklere Destek

Manisa Belediyesi Demirci’de yapımı büyük ölçüde tamamlanan Saat Kulesi’nin ardından Demirci’nin köy ve beldelerine de destek vermeye başladı.

Manisa Belediyesi’nden Çataloluk ve İciklere Destek
Belde ve köylere yapılan desteklerle ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, “Bilindiği üzere Demirci’ye Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde ilçenin simgesi olacak bir saat kulesi yapıyoruz. SaatKulesi’nin yapımı büyük ölçüde tamamlandı. Bu çerçevede Demirci’nin belde ve ilçelerinden de talepler gelmeye başladı.

Öncelikle gelen talepler doğrultusunda İcikler beldesinde bulunan camimizin yenilenmesi noktasında muhtarımız bize talepte bulunmuştu. Bizde gelen bu talep üzerine Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün de talimatları doğrultusunda, belde camisinin iyileştirilmesi ve çini işlerinde kullanılmak üzere kendi araçlarımızla İcikler’e malzeme desteğinde bulunduk. Ayrıca İcikler Belde Belediyesi’ne ait iş makinesinin tamiratı da yine Manisa Belediyesi’ne ait şantiyemizde yapıldı” dedi.

ÇATALOLUK’A SOSYAL TESİS
Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, yine Demirci’ye bağlı Çataloluk Köyü’nde yapılacak sosyal tesisin de yapımında kullanılmak üzere malzeme desteğinde bulunduklarını söyledi.

Sosyal Tesisin yapımında kullanılacak birçok malzemenin Manisa Belediyesi tarafından karşılandığının altını çizen Çöllü, “Yapılan destekler karşılığında muhtarlarımız gerek ziyaret ederek, gerekse telefonla arayıp Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve Manisa Belediyesi’ne teşekkürlerini sunuyorlar. Buda bizleri mutlu ediyor. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA