Gebze Kent Meydanında Şiir Dolu Akşam Yaşandı

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Gebzelilerle meydanda buluşan Serdar Tuncer, en güzel şiir ve naatlarını meydanı dolduran konuklar için seslendirdi.

Gebze Kent Meydanında Şiir Dolu Akşam Yaşandı
Gebze Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde her akşam farklı bir organizasyona imza atılıyor. Gebze Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan ayı özel etkinlikleri çerçevesinde kent meydanında Gebzeli hayranlarıyla buluşan Serdar Tuncer, en güzel şiir ve naatlarını Gebzeliler için seslendirdi.

Teravih namazının ardından başlayan etkinlik için Gebze Kent Meydanı’nı dolduran Gebzeliler, seslendirdiği ve Allah sevgisinin işlendiği naatlarıyla Tuncer farklı bir akşam geçirdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayarn, Ahmet Kisbet, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın sonunda Serdar Tuncer’e teşekkür plaketi takdim eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Bizler de sizlere bunları sağlamak için çalışıyoruz. Gebze’mizin hasret kaldığı kent meydanı en güzel şekilde sizlere hizmet ediyor, sizleri buluşturuyor. Değerli belediye başkanımızı kent meydanımızı hizmete sunduğu ve sizleri zengin etkinliklerde buluşturduğu, kaynaştırdığı için bir kez daha kutlarım. Şiirlerini yürekten okuyan, gönülden gönüle adeta köprü kuran Serdar Tuncer kardeşimize başarılarımızın devamını dilerim” dedi.

Kaynak: İHA