Lösev, Lösemili Çocuklar ve Ailelerini İftarda Buluşturdu

ADANA - Lösemili Çocuklar Vakfı, 80 lösemi hastası çocuk ve ailelerini iftarda buluşturdu.

LÖSEV Kurumsal iletişim Koordinatörü Nurgül Çelebi, SASA Polyester AŞ tarafından düzenlenen etkinlikte AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu önemli organizasyonda lösemi hastası çocuklar ve aileleriyle buluştukları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Çelebi, ramazan boyunca 32 ilde iftar programı gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, "Şu ana kadar birçok organizasyon düzenledik, ramazan sonunda hemen hemen tüm LÖSEV'e kayıtlı ailelerimizle buluşmuş olacağız" diye konuştu.

Adana'daki etkinlikte 80 lösemi hastası çocuk ve aileleriyle bi raraya gelmek istediklerini anlatan Çelebi, sözlerini şöyle tamamladı:

"LÖSEV'in çalışmalarını her türlü zorlu şartlarda sürdüren ekip arkadaşlarımızın gayreti, takdire şayandır. En güçlü dayanağımız, çok büyük fedakarlık gösteren dostlarımızdır. LÖSEV olarak bize kayıtlı ailelerle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Özellikle ramazanda bu tür etkinliklerle bir araya gelmek daha da anlamlı oluyor. Ramazanda çalışmalarımız daha da gayretle devam ediyor.

Ramazan boyunca lösemili çocuklara, içerisinde gıda, oyuncak gibi malzemeler bulunan 13 bin paket yardım kolisi göndereceğiz. Şu anda bunların yaklaşık 3 binini gönderdik, bu rakam 13 bini bulacak."

İftar yemeğinin ardından, SASA Polyester AŞ çalışanları lösemili çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA