AK Parti Milletvekili Gök, Suriye Olaylarına Değindi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök, Suriye’nin Rasulayn ilçesinde yaşanan olaylar nedeniyle Ceylanpınar ilçesine geldi.

AK Parti Milletvekili Gök, Suriye Olaylarına Değindi
Ceylanpınar ilçesinde PYD ve El Nusra güçleri arasında yaşanan çatışma nedeniyle seken kurşunların ilçe merkezindeki çeşitli noktalara isabet etmesi sonucu 1 kişinin yaşamını yitirmesi 4 kişinin de yaralanması üzerine, AK Parti Şanlıurfa milletvekili Dr. Abdülkerim Gök Ceylanpınar ilçesine gelerek çeşitli temaslarda bulundu. Öncelikle İlçe Kaymakamı İbrahim Çenet’i makamında ziyaret eden Gök, daha sonra Suriye’den seken mermilerden yaşamını yitiren Mahsum Ertuğrul (17) ve olayda yaralanan şahısların yakınlarını ziyaret ederek başsağlığında bulundu. Rasulayn kentinde yaşanan olaylardan yaralanan dört kişinin evlerine giderek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Milletvekili Gök Kaymakamlık makamında yaptığı açıklamada Suriye’nin Rasulayn ilçesinde yaşanan olayları yakından takip ettiklerini ifade eden Gök, “Rasulayn kentinden yaşanan olaylardan Ceylanpınar halkı oldukça olumsuz etkilenmekte ben bir Ceylanpınarlı olarak hemşehrilerimin sıkıntılarını iyi biliyorum. Güvenlik güçleri Rasulayn kentinde yaşanan olayları yakından takip etmektedir. Ceylanpınar’ın huzuru için gereken yapılacaktır“ dedi

Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet ise, "Rasulayn’da yaşanan olaylar nedeniyle ilçemizde yaşanan olaylardan 4 kişi yaralanmış, 1 kişi yaşamını yitirmişti. Yaralılarımız ile yakından ilgilenmeye devam ediyoruz. Ceylanpınar halkının göstermiş olduğu sağ duyuyu takdirle karşıladığımı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA