Türk ve Tuğluk Barış Konseri’ne Geliyor

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mehmet Fazıl Türk, 7 Temmuz Pazar günü ‘Barış Konseri’ düzenleyeceklerini belirterek, konsere Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eşbaşkanları Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk ile BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık’ın da katılacağını bildirdi.

Başkan Türk, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin yaz şölenlerinin pazar günü Tırmıl Miting Meydanı’nda saat 17.00’de düzenleyecekleri ‘Barış Konseri’ ile başlayacağını kaydetti.

Birçok sanatçının sahne alacağı konseri DTK Eşbaşkanları Türk ve Tuğluk ile BDP Milletvekili Sakık’ın da izleyeceğini ifade eden Türk, “Konserde ayrıca Bülent Turan, Cevdet Bağca, Kadir Çat, Pınar Aydınlar ve Serhado gibi sanatçılar da sahne alarak birbirinden güzel eserlerini seslendirecek. MKM Tiyatro Grubu’nun da sahneye çıkacağı etkinlikte sinevizyon gösterimi de sunulacak” dedi.

İçellileri konsere davet eden Türk, “Barış, kardeşlik ve özgürlüğün hakim olduğu ortak bir geleceğe ve dünyaya inanan bütün halkımızın, demokrasi sevdalılarının sesimize ses, gücümüze güç katmalarını istiyor, hoşgörü ve kardeşlik kenti İçel ve Akdeniz’de düzenleyeceğimiz Barış Konseri’ne bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA