Vali Yılmaz İftarını Sağlık Çalışanlarıyla Yaptı

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Tavşanlı ilçesinde organize edilen iftarda sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Vali Yılmaz İftarını Sağlık Çalışanlarıyla Yaptı
Yoğun katılım olduğunu iftar sonrası bir konuşma yapan Vali Yılmaz, “Öncelikle böyle bir aile ortamının oluşması ve özellikle mesai arkadaşları ve aileleri ile birlikte bir arada bulunmak en büyük özlemlerimizden bir tanesi. Ben inanıyorum ki bu aile ortamının verdiği haz başarımızın daha fazla gelmesi demektir. Bizler devletin bütün imkanlarını yeni hastanemizde dahil olmak üzere yerine getirmeye çalışıyoruz. Burada ast olan fiziki mekanlardan sonra bunu çalıştıracak olan insan unsurudur. İşte bu şekilde ve bu ortamlarla sağlanan birlik, beraberlik, dayanışma başarımızı daha da artıracaktır diye ümit ediyorum. Ben bu yemeği organize ettiği için başhekimimiz başta olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Emekli olan arkadaşlarımıza da aileleri ile beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum. Çalışma arkadaşlarımıza ve özellikle eş ve çocuklarımıza zaman zaman en zor şartlarda görev yapan sağlık çalışanlarımızın aileleri olarak sabrınızdan dolayı ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah kimse muhtaç olmaz ama ihtiyaç duyulan zamanda en iyi şekilde sağlık hizmeti sunarak insanımızın sağlığına vesile oluruz ümit ediyorum” dedi.

İftar programı sonrasında Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinden emekli olan ve 20 yılını dolduran personele plaket, Hasta Memnuniyet ve Şikayet Kutularından çıkan memnuniyet anketine göre bazı personel ile tayin olan personele teşekkür belgeleri Vali Şerif Yılmaz, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici tarafından verildi.

Kaynak: İHA