Kızılay Yönetiminden, Sivas Belediyesine Ziyaret

Kızılay Sivas Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarılar ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti.

Kızılay Yönetiminden, Sivas Belediyesine Ziyaret
Ziyarette konuşan Kızılay Sivas Şube Başkanı Mustafa Sarılar, göreve yeni başladıklarını belirterek; “14 Nisan’da atamayla göreve geldik, 30 Haziran’da genel kurulumuzu yaptık ve işi resmileştirdik, bismillah dedik işe başladık. Sivas kamuoyunun yanımızda olmasını arzu ediyoruz. Kızılay derinliği çok olan bir kurum. Çok dikkatli olmaya çalışıyoruz. Birinin emanetine halel gelsin istemiyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise; “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Ben sivil toplum kuruluşu başkanlığından gelmiş bir arkadaşınızım Kızılay’ın ilgi duyduğu konulara bizde ilgi duyan yapıdayız. Kızılay’ın faaliyetleri yürüttüğümüz programlara uygundur. Kızılay çok eski bir kamu kuruluşudur, kamu yararına çalışan bir dernektir. Kızılay’da görev almak bir şereftir. Bu manada sizi tekrar tebrik ediyor, kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA