2013 Sbs Ulukışla Birincisi Hasangazi Ortaokulundan

2013 SBS sonuçlarının açıklanmasıyla taşımalı olarak eğitim gören Hasangazi Ortaokulu öğrencisi Huriye Sıla Ergin 483,974 puanla SBS Ulukışla birincisi olurken, Niğde’de 13’üncü, Türkiye genelinde 3 bin 62’nci oldu.

2013 Sbs Ulukışla Birincisi Hasangazi Ortaokulundan
Ulukışla’nın en büyük taşımalı ortaokulu olan Hasangazi Köyü Ortaokulu öğrencisi, SBS Ulukışla birincisi Huriye Sıla Ergin, bu başarısının asla tesadüf olmadığını, kitap okumanın, planlı ve sistemli çalışmanın başarının temel anahtarı olduğunu söylerken çalışmanın sürekliliğine ve planlı oluşuna dikkati çekti. Bu başarısında kendine sürekli rehberlik eden ve destek olan okul idaresine, öğretmenlerine ve ailesine de teşekkür etti.

Fen lisesinde orta öğrenimine devam etmeyi düşünen SBS Ulukışla birincisi Huriye Sıla Ergin’in ailesi ve öğretmenleri de kendisiyle gurur duyduklarını belirttiler. Yıllık izinde bulunan Ulukışla Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir de öğrencinin ailesini ve öğretmenlerini telefonla arayarak tebrik etti ve Ulukışla için bir gurur tablosu çizdiklerini dile getirdi.
Kaynak: İHA