Eşini Dönmeye İkna Edemeyince Tüfekle Kayınvalidesini Yaraladı

Uşak’ın Eşme ilçesinde eşini eve geri dönmeye ikna edemeyen kocanın tüfekle ateş etmesi sonucu kayınvalidesi ağır yaralandı.

Olay, Eşme’ye bağlı Saraycık köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Eşme merkezde yaşayan M.T.(53) ile evlenen F.Y. (32), bir süre sonra başlayan geçimsizlik sebebiyle boşanma davası açarak Saraycık köyündeki baba evine döndü. Sabah erken saatlerde ailecek Uzun Ağlat mevkiindeki tarlaya tütün kırmak için giderlerken eşi F.T’yi almak için Saraycık köyü çıkışında bekleyen M.T., eşi geri dönmeye ikna edemeyince çıkan tartışma sonunda traktörün kasasında bulunan eşi F.T., kız kardeşi L.Y. ve kayın validesi H.Y’ye doğru av tüfeğiyle rastgele ateş etti. Tüfekte çıkan saçmaların isabet ettiği kayınvalidesi H.Y. ağır yaralandı.

Olay yerine gelen ambulansla Eşme Devlet Hastanesi’ne sevk edilen H.Y., yapılan ilk tedavinin ardından Uşak Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan M.T’nin bulunması için jandarma tarafından arama başlatıldı. Suç aleti av tüfeği olay yeri yakınlarına atılmış olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA