Ak Parti Bayraklı'dan Sokak İftarları

Ak Parti Bayraklı Teşkilatı halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Ak Parti Bayraklı'dan Sokak İftarları
Teşkilat Ramazan ayı boyunca 20 bin kişiye iftar yemeği düzenleyerek bir ilke imza atacak. Bunun yanı sıra bugüne kadar teşkilatta emeği geçmiş herkese büyük çapta bir vefa yemeği, Sivil Toplum Kuruluşları ve Bayraklı’ da bulunan tüm hemşeri derneklerine de iftar yemekleri düzenlenecek.
İftar sofralarının ilk durağı olan Cengizhan Mahallesi'nde 1500 kişilik iftar yemeği düzenlendi.

Cengizhan Mahallesi'nden ve çevre mahallelerden geniş katılımın gerçekleştiği iftar öncesi Kuran okundu, vatandaşlara ilahiler dinletildi. Tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşan Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan Bayraklı Teşkilatı olarak ramazan ayı boyunca gönül sofraları kurup tüm Bayraklı ile güzel ve bereketli bir ramazan ayı geçireceklerini ifade etti.

Ramazan ayı boyunca Bayraklı’ daki tüm vatandaşlara derneklere ulaşmayı amaçladıklarını söyleyen AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan, "Ramazan ayını dolu dolu geçirmeyi, her eve her kesimden vatandaşımıza ulaşmayı amaçlıyoruz." dedi.

Ramazan programı kapsamında AK Parti Bayraklı Teşkilatının ikinci durağı Manavkuyu Mahallesi oldu. Manavkuyu, Adalet ve Mansuroğlu Mahallerinin ortak düzenlediği iftar sofrasına katılım yoğundu. Yaklaşık 2500 kişinin katıldığı iftar yemeği öncesi vatandaşlara dev ekranlarda Ramazan ayı ile ilgili slaytlar izletilip ilahiler dinletildi.

AK Partinin düzenlediği iftar sofralarından çok memnun olduklarını dile getiren bazı vatandaşlar daha önce hiçbir siyasi partinin böyle geniş çaplı bir iftar yemeği düzenlemediğini ve Bayraklı’ da böyle etkinliklerin sık sık yapılmasını istediklerini söyledi.

Öte yandan bundan böyle Ak Partili Aydın Şengül, Hamza Dağ ve Nesrin Ulema gibi bir çok milletvekili de düzenlenecek iftar yemeklerine katılarak AK Parti Bayraklı Teşkilatını yalnız bırakmayacak. AK Parti Bayraklı teşkilatı ayrıca Bayraklı Sevgi Yolu'nda AK Parti İl yönetiminin de katılacağı 5 bin kişilik büyük bir iftar yemeği vererek büyük ses getirmeyi planlıyor.
Kaynak: İHA