Tatile Geldiği Ören'de "deniz Kızı Güzeli" Seçildi

BALIKESİR - Ankara'dan Edremit Körfezi'ne tatile gelen Tuğba Gedik, arkadaşlarının önerisiyle katıldığı 2013 Miss Ören Deniz Güzellik Yarışması'nda birincilik tacını taktı.

24. Burhaniye Ören Kütür ve Sanat Festivali kapsamında yapılan 2013 Miss Ören Deniz Kızı Güzellik Yarışması, Adremytieon Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.

İkisi Romanya'dan 12 genç kızın katıldığı organizasyonda birinciliği, Ankara'dan tatil için bölgeye gelen ve arkadaşlarının önerisiyle yarışmaya katılan lise mezunu Tuğba Gedik elde ederek, "Deniz Kızı Güzeli" tacını taktı.

Ayşegül Taşkın'ın ikinci, Bilgehan Şahbaz'ın üçüncü olduğu yarışmada, Romonya'nın Murfatlar kentinden Burhaniye'ye tatil için gelen Alexandıra Valantino, Sempati ve Dostluk Güzeli seçildi.

Gedik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel seçileceğini hiç tahmin etmediğini belirterek, "Ankara'dan tatil için geldim ve yarışmaya katıldım. Birinci olmama arkadaşlarım çok sevinecek" dedi.

Alexandıra Valantino ise çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Ben yarışmada kazanacağımı hiç düşünmemiştim. İlk kez bir yarışmaya katıldım. Beni seçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA