Tekkeköy’de Kursiyerlerin Eserleri Görücüye Çıktı

Tekkeköy Belediyesi ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Tekkeköy Belediyesi Eğitim Kültür Merkezi’nde yürütülen kursların sertifika töreni ve bayanların el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği sergi açılışı yapıldı.

Tekkeköy’de Kursiyerlerin Eserleri Görücüye Çıktı
Tekkeköy Belediyesi İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen kursların sertifika töreni ve sergi açılışına Tekkeköy Belediye Başkan Vekili Gazi Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kuzu, İlçe Halk Eğitim Müdürü Halil İbrahim Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri, iş adamı Mustafa Candal, kaymakamlıkta görev yapan daire amirleri, belediye daire amirleri, kurs hocaları, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Katılımın çok yoğun olduğu törende şehir dışında olduğu için katılamayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin’in mesajı okundu.

Tekin mesajında, “Belediyemiz tarafından yoğun mesai harcayarak bu yıl hizmete açtığımız eğitim kültür merkezimizde eğitim adına hayatın her alanında meslek eğitimleri ile vasıflı eleman yetiştirip işsiz gençlerimize iş imkanı sağlamanın dışında okul öğrencilerimize etüt merkezi, müzik kursları, resim, boyama, halk oyunları, spor branşları ile bugün açılışını yaptığımız bayanlara yönelik kurslarımızın sergisinde gördüğünüz gibi hayatın her alanında faaliyet gösteren eğitim kültür merkezini Tekkeköy’e sunmaktan büyük mutluluk yaşamaktayım. Siz değerli katılımcılara, kurs öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese sevgi ve saygılarımı sunar kurs öğretmenlerimizi, kursiyerlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

İlçe Halk Eğitimi Müdürü Halil İbrahim Kılıç, “Tekkeköy Belediyesi ile işbirliği içinde Tekkeköy Belediyesi’ne ait Eğitim Kültür Merkezi’nde, Kutlukent hizmet binasında, Aşağıçinik hizmet binasında, kapalı spor salonunda 50 kurs açıldı. Farklı branşlarda açılan elli kursa toplam 763 kursiyer katıldı.

Kurs merkezinin yeni açılmasına rağmen bu sayı çok sevindirici bir gelişme. Bu sayı her geçen gün daha da artacağına inanıyorum. Sergide emeği geçen herkese, kursiyerlere, eşlerine, kurs hocalarına ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA