Ömür Gedik:”ferhat Göçer Sürprizlerin Adamı Değil”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan By Jack isimli gece kulübünde sahne Alan Ömür Gedik sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Ömür Gedik:”ferhat Göçer Sürprizlerin Adamı Değil”
Bodrum’da bulunan By Jack isimli gece kulübünde sahne alan Gedik hayranlarına albüm müjdesi verdi. Yaklaşık 5 yüz kişi Ömür Gedik’i dinlemeye geldi.

KONSER GELİRLERİ “HAÇİKOYA”

Gazetecilerin “Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği” (HAÇİKO) hakkındaki sorularını yanıtlayan Gedik, konser gelirlerinin derneğe bağışlandığını ifade ederek “Tüm konserlerimiz “HAÇİKO” derneği adına düzenleniyor. Dernek çok iyi gidiyor. Ama bu aralar yavru kediler çok oluyor. Onların mevsimi de değişti. Çok yavru kedi var, çok yaralı hayvan geliyor onları tedavi ettiriyoruz. Havalar çok sıcak çok susuz kalıyorlar onlarda problem. Mücadelemiz devam ediyor. Hayvanlarında bizimle yaşaması gerektiğini bilinci giderek yayılıyor. Bu konuda oldukça mutluyum”dedi.

GEDİK’TEN ALBÜM MÜJDESİ

Albüm çalışmasına da değinen Ömür Gedik “bir albüm çalışması var. Yaklaşık olarak 2 hafta sonra albüm raflarda olacak. Yakında Müslüm Gürses albümü de yakında çıkacak orda da bir parça seslendiriyorum. 2 veya 3 şarkı ile yeni kliplerle yeniden ekranlarda olacağım”şeklinde konuştu.

FERHAT GÖÇER’İN HİÇ SÜRPİZİNİ GÖRMEDİM

Gazetecilerin Ferhat Göçer gelecek mi? sorusunu yanıtlayan Gedik “Ferhat Göçer gelmeyecek diye biliyorum. Öyle sürprizleri hiç olmadı. Olursa beni de şaşırtır. Yaklaşık 7 yıldır beraberiz, pek değişik bir sürprizine rastlamadım. Çok sürprizlerin adamı değil. Hiç sürprizi olmadı şimdiye kadar”dedi.

Daha sonra kulüpte sahne alan Gedik yaklaşık 3 saat boyunca gösterdiği sahne performansı ise dikkatlerden kaçmadı.
Kaynak: İHA