Bilecik Emniyet Müdürlüğünde Sertifika Töreni

BİLECİK - Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Toplumsal olaylara müdahale esasları" eğitimi ve "Polis savunma taktikleri" eğitimine katılan polis memurlarına sertifikaları verildi.

Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda düzenlenen törende, teşkilata katılan personelin Türkiye'nin huzur ve güvenin hakim olduğu Bilecik'te görev yapacakları için şanslı olduklarını söyledi.

Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüklerinden Bilecik Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanan polis memurlarının, yeni görev yerlerine uyum sağlamaları amacıyla 5 gün eğitim verildiğini anlatan Özüdoğru, şöyle konuştu:

"Polis eğitim kurumlarımız, çağın ve teknolojinin getirdiği tüm imkanları kullanan, uluslararası eğitim düzeyine gelmiş kurumlardır. Eğitim seviyesi her geçen gün artmaktadır. Biz bunlarla yetinmeyerek kadromuz ilk atandıkları andan itibaren hizmet içi eğitime tabi tutuyoruz. Bunu yaparken amacımız personelimizin, göreve çıktıkları zaman kendilerine nasıl davranılmasını istiyorlarsa, halkımıza da aynı şekilde davranmalarını istiyoruz. Devletin imkanlarını kullanırken yasaların bize vermiş olduğu yetkiye dayanarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda görevimizi yapıp, halkımıza saygı ve sevgide kusur etmeden, gecemizi gündüzümüze katarak, gerektiğinde fazla mesai yaparak çalışmamızı sürdüreceğiz. Bir sorununuz olduğu zaman kapımız hepinize açık olduğu gibi ilk arayacağınız kişilerde biz olmak isteriz."

Konuşmanın ardından Emniyet Müdürü Özüdoğru, eğitim veren Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi personeline, Müdür Yardımcıları İlhan Akgüneş, Mehmet Topçu ve Murat Daşdelen, eğitime katılan 45 personelin sertifikalarını verdi.

Kaynak: AA