Başkan Böcek’ten Expo 2016’ya Ziyaret

EXPO 2016 Antalya Ajansı’nı ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, çalışmalar hakkında Genel Sekreter Selami Gülay’dan bilgi aldı.

Başkan Böcek’ten Expo 2016’ya Ziyaret
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, EXPO 2016’nın Türkiye ve Antalya için çok önemli bir organizasyon olduğunu belirtti.

Gülay, “Ülkemiz son yıllarda çok önemli organizasyonlara en sahipliği yaptı. Bunlardan birisi ve en büyüğü, EXPO 2016 Antalya olacak. Bu büyük organizasyonu ülkemize yakışır bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.

Ajans olarak bu yıl alanla ilgili çalışmalara ağırlık verildiğini belirten Genel Sekreter Gülay, DSİ tarafından yürütülen Aksu ve Tehnelli Çayı Islah Projesi’nin EXPO 2016 Antalya alanından başladığını söyledi.

EXPO 2016 Antalya’nın şehrimize büyük katkı sağlayacağına inandığını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, Antalya’nın bu organizasyonu en iyi şekilde gerçekleştireceğine inandığını söyledi.

Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak bu büyük organizasyona her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA