Chp Merkez İlçe Heyeti Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kentte yerel yayın yapan özel bir radyo kuruluşunu ziyaret etti.

Chp Merkez İlçe Heyeti Ziyaretlerine Devam Ediyor
Gerçekleştirilen ziyarette CHP’li heyeti, radyonun yönetim kurulu başkanı Fatma Akar ile gazeteci eşi İsmail Akar karşılarken, ziyarette konuşan CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan yerel seçimler çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Seçimler öncesi toplumun tüm kesimlerinin düşüncelerini almaya, beklentilerini öğrenmeye çalıştıklarını ifade eden Demirkırkan, ziyaretler sırasında Afyonla ilgili vizyonlarını paylaştıklarını kaydetti.

Afyon'un sorunlarını dile getiren Demirkırkan, "Öncelikli olarak şunu belirtmek isterim ki, Afyonumuz tipik bir Anadolu şehri görünümünde. Maalesef yeşil fakiri bir ilde yaşıyoruz. Çocuklar için yeterince oyun alanının, gençler ve yaşlılar için yeterince parkın olmadığı bir şehir. Afyonda şehirlilik bilinci maalesef yeterince gelişmedi. Kentimizde yaşayan 30 bine yakın öğrenci için yeterince sosyal alan yaratamadık. Biz öncelikli bu sorunların çözümü için çalışıyoruz. Projeler üretiyoruz. Önümüzdeki günlerde bunları hemşehrilerimiz ile paylaşacağız. Bugüne kadar kentimiz ve vatandaşlarımız, sosyal demokrat, paylaşımcı, önce insan diyen belediyecilik hizmetleri alamadı. Bize düşen görev kentimizde sosyal demokrat belediyecilik anlayışla neler yapabileceğini anlatmak olacaktır" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatma ve İsmail Akar ise, CHP’li heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA