Başkan Vekili Bakıcı Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bilecik’in Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, mahallelerin sorunlarını bizzat mahalle sakinlerinden ve muhtarlardan öğrenmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla başlattığı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Vekili Bakıcı Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor
Başkan Vekili Bakıcı, beraberindeki birim sorumluları ve mahalle temsilcileri ile birlikte 4 Eylül Mahallesi Muhtarı İsmail Kıranlı’yı ziyaret ederek muhtardan ve mahalle sakinlerinden sorunlarını ve isteklerini dinledi. Yapılan ziyarette 4 Eylül Mahallesi’ndeki sorunların çözümlenmesi için gereken her şeyin yapılacağını vurgulayan Bakıcı, ana cadde üzerinde Emniyet Müdürlüğü önünden Diş Hastahanesi’ne kadar olan bölümde yeni kaldırım çalışması yapılacağını, ayrıca yoğun yağışlarda meydana gelen su taşkınlarının önlenmesine yönelik olarak da çalışmalar yapılarak sorunların giderileceğini söyledi.

4 Eylül Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Vekili Bakıcı, Yaşar Doğu caddesi kaldırım çalışmalarının nasıl olacağını vatandaşa sorarak yeni kaldırımların onların talepleri doğrultusunda yapılacağını belirtti.

Kaynak: İHA