Türk Eğitim Sen Üyeleri Yıl Sonu Pikniğinde Bir Araya Geldi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Türk Eğitim Sen Bilecik Şubesi tarafından yıl sonu pikniği düzenlendi.

Türk Eğitim Sen Üyeleri Yıl Sonu Pikniğinde Bir Araya Geldi
Türbin mesire alanında düzenlenen pikniğe Bozüyük, Pazaryeri, Söğüt ve İnhisar’ da görev yapan Türk Eğitim Sen üyeleri katıldı.

Yoğun ve stresli bir öğretim yılının ardından bir araya gelen öğretmenler hem piknik yaptılar hem de doyasıya eğlendiler.

Etkinlik öncesi bir konuşma yapan Türk Eğitim Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer Yel, "2012-2013 Öğretim yılını geride bıraktığımız şu günlerde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Çok yoğun ve stresli bir öğretim yılını daha geride bıraktık. Sendika olarak 2013 yılı Mayıs ayı maaş bordrolarına göre Bilecik genelinde yetkiyi sadece 11 farkla kaybettik. Ancak başta merkez ilçe olmak üzere, Bozüyük, Pazaryeri ve İnhisar ilçelerimizde yetkili sendika olduk. Her ne kadar Bilecik genelinde yetkiyi kaybetsek de şartlar düşünüldüğünde ne kadar başarılı olduğumuz ortadadır. Tabi ki bu başarı hepimizin ortak başarısıdır. Ben buradan bir kez daha şube yöneticisi arkadaşlarıma, ilçe yöneticilerimize, iş yeri temsilcilerimize ve en önemlisi sendikamıza gönül veren üye olan, üye bulan siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben bugün burada lafı uzatmak istemiyorum. Bugün burada doyasıya eğlenmek, sizlerle hoş vakit geçirmek istiyorum. Sizlere de iyi eğlenceler diliyorum. İyi ki varsınız" dedi.

Ardından Eskişehir Milli Eğitim Şube Müdürü Turhan Kaya'ya ve Kütahya Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mehmet Karabekir'e plaket ve Osmanlı arması hediye edildi.

Piknik programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, Şube Müdürü Feyyaz Bulutlar, Eskişehir Milli Eğitim Şube Müdürü Turhan Kaya ve Bozüyük, Pazaryeri, Söğüt ve İnhisar’ da görev yapan Türk Eğitim Sen üyeleri katıldı.

Kaynak: İHA