Ardahan'da ’’melek’’ Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Ardahanlı bazı öğrenciler ve farklı meslek gruplarından oluşan oyuncular, Ardahan Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ’’Melek’’ adlı oyunu sahnelendi.

Ardahan'da ’’melek’’ Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi
Halk Eğitim Salonundaki tiyatro gösterisini Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Turan, belediye meclis üyeleri ile tiyatro sevenler ilgiyle izledi.

Ünal Çeken'in yazdığı ve Ceren Odabaşı'nın yönettiği falcılığın ve falla ilgilenenlerin konu edindiği oyunda, başta öğrenciler olmak üzere farklı meslek gruplarından oyuncular sahne aldı.

Amatör bir ruh ile çalışmalarını yürüten Ardahan Orta Oyuncuları Tiyatro Topluluğu oyunlarını büyük bir ustalıkla ve profesyonel bir yaklaşımla sahneledi.

Kültürün temel taşıdır tiyatro diyen Başkan Köksoy, ’’İnsanı insana insanla anlatma sanatı olan tiyatronun bir toplumun kültürel gelişiminde ki en önemli unsurdur. Tiyatro kültürünün bu ve benzeri etkinliklerle ülkemizde ve şehrimizde gelişeceğine inanıyorum. Öğrencilerimizi Ardahan Belediyesi olarak destekliyor’’ dedi.

Kaynak: İHA