Entim A.ş Yönetim Kurulu Başkanı Timuçin'den Uyarı

Entim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Enis Timuçin, şer odaklarının oyunlarına gelinmemesi uyarısında bulundu.

Entim A.ş Yönetim Kurulu Başkanı Timuçin'den Uyarı

Entim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Enis Timuçin, "Gezi Parkı eylemcilerinin bir kısmı, emperyalist şer odakları, faiz lobileri, politika üretemeyen muhalefet partileri, Atatürk’ün ideallerinden bihaber olan ancak Atatürkçü olduğunu savunan insanlardır" dedi.

Eylemcilerin arasında saf ve temiz duygulu insanların da olduğunu belirten Timuçin, "Masumane duygularıyla demokratik tepkilerini dile getiren vatandaşlarımızı uyanık olmaya davet ediyorum. Aksi taktirde, büyüyen ekonomimize,dış dünyadaki prestijimize çok ciddi zarar verdiğini görmek zor olmayacak. Bu durumun devam etmesi durumunda Türkiye Cumhuriyeti 10 yılda elde ettiği kazanımlarını bir anda yitirebilir, bu çok ciddi bir tehlikedir. Bu ülkeyi seven vatanperverlerin, aydın kesimin, yazar, sanatçı ve sivil toplum örgütleri ile medyanın buna bir an evvel dur demesi gerekmektedir. Hiç kimsenin bu ülkeye, ‘demokratik arenada hak arıyorum’ yalanıyla zarar vermeye, ekonomiyi, bozmaya mevcut, hükümeti yıpratmaya ve kaosa sürüklemeye hakkı yoktur" dedi.

Şer odaklarının oyunlarına gelinmemesi gerektiğini belirten Timuçin, "Hepimizin verdiği vergilerle alınan kamu malına zarar verilmesinin önüne geçin. Demokratik arenada seçilmiş hükümete emek ve ekmek peşinde olan esnafa, ekonomi başta olmak üzere her alanda dünyanın gözdesi haline gelen ülkemize zarar verilmesinin önüne geçin. Düşmanları kıskandıran, korkutan Türkiye Cumhuriyeti'ne, Ortadoğu'nun ve Balkanlar'ın lideri olan ayrıca gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelere örnek teşkil eden tüm bu başarıların mimarı olan hükümete kimsenin demokratik arenada hak- özgürlük arıyorum yalanıyla bunu yapmaya hakkı yoktur. Oynanan oyun büyüktür ve bu oyundan haberdar olmayan masum vatandaşlarımızın artık buna alet olmaması gerekmektedir. Provokatör ve düşmanca emellerini gerçekleştirmek isteyenlerin bir an evvel hukuk önünde hesap vermesi gereklidir aksi takdirde zararı ülkemiz görecektir" dedi.

Başbakan Erdoğan’a yönelik diktatör suçlamalarının da bu şer odakları tarafından ortaya atıldığını söyleyen Timuçin şunları kaydetti:
"Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet üyeleri, tüm dünyanın takdirini kazanan ekonomik gelişmelere imza attıkları için mi diktatör? Yoksa eğitimde, sağlıkta, sosyal yaşam alanında, dışa karşı prestijimizde ve daha birçok alanda sayısız başarılara imza atıp Türkiye Cumhuriyetini lider ülke konumuna getirdiği için mi diktatör? Sayın Başbakan seçilmiş her liderin söylemekle yükümlü olduğu 3 çocuk yapın yoksa çok hızlı yaşlanan bir ülkeye dönüşeceğiz dediği için mi diktatör? Sayın Başbakan birçok gelişmiş ülkede olduğu gibi saat 22.00'den sonra içki satışını yasaklamaya çalışıp ülkenin gelişmişlik seviyesini yükseltmeye çalıştığı için mi diktatör? Bahsedilebilecek tek şey dış güç ve şer odakları tarafından oynanan oyundur. Ben bir diktatörlük görmüyorum ama çok fazla paranoyak ve komplo teorilerinin üretildiğini görüyorum, bu ülkeyi seviyorsanız artık bu oyunları gelmeyin ve sağduyulu davranın" diye konuştu.

Kaynak: İHA