Forum Kapadokya ''Bir Kitap Bir Oyuncak'' Projesi Nevşehir'de Başladı

Forum Kapadokya Çocuk Kulübü, birincisini düzenlediği “Bir Kitap Bir Oyuncak” projesi ile Mustafa Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerini tatil öncesi hem sevindirdi hem de eğlendirdi.

Forum Kapadokya ''Bir Kitap Bir Oyuncak'' Projesi Nevşehir'de Başladı
Forum Kapadokya Çocuk Kulübü, “Bir Kitap Bir Oyuncak” isimli sosyal sorumluluk projesi ile köy okulları için kitap ve oyuncak toplamaya ve dağıtmaya başladı.

9 Haziran tarihine kadar Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi Danışma Masası’na “Bir Kitap Bir Oyuncak” projesi kapsamında ziyaretçiler tarafından teslim edilen kitap ve oyuncakların dağıtımına Ürgüp Mustafa Paşa İlköğretim Okulu’nda başlandı.

Köy okullarında zor şartlar altında eğitim gören ihtiyaç sahipleri çocukları sevindirmek amacıyla başlatılan proje kapsamında Forum Kapadokya Çocuk Kulübü sevimli kahramanları Bili, Borni, Ceni ve Keni de Mustafa Paşa İlköğretim Okulu’na giderek, kitap ve oyuncakları öğrencilere dağıttı.

İlköğretim okulu için toplanan kitaplar, Forum Kapadokya Çocuk Kulübü’nün hediye ettiği kitaplıkla kütüphaneye yerleştirildi.

Etkinlik kapsamında konser veren Bili, Borni, Ceni ve Keni’ye öğrenciler ve eğitimciler de eşlik etti. Konser sonrasında kahramanlar; maske, not defteri, boy cetveli ve stiker hediye etti.

Kitap dağıtım töreninde konuşma yapan Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz, “Bir Kitap Bir Oyuncak” projesini başlatan Forum Kapadokya’ya teşekkür ederek, öğrencilerin yaz tatilini verimli kullanmalarını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ise, “Bir Kitap Bir Oyuncak” projesini hayata geçiren Forum Kapadokya yetkililerine teşekkür ederek, öğrencilere iyi tatiller diledi.
Kaynak: İHA