Ak Parti Çubuk İlçe Teşkilatından Milli İradeye Saygı Mitingine Davet

Adalet ve Kalkınma Partisi Çubuk İlçe Teşkilatı tarafından yapılan basın toplantısında Ankara Sincan’da cumartesi günü yapılacak ‘Milli İradeye Saygı' mitingine tüm ilçe halkı davet edildi.

Ak Parti Çubuk İlçe Teşkilatından Milli İradeye Saygı Mitingine Davet
AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından yapılan ortak basın toplantısında, ilçe halkına AK Parti’ye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen teveccühten dolayı teşekkür edilirken, Sincan Pazar yerinde 15 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’de düzenlenecek ‘Milli İradeye Saygı' mitingine tüm ilçe halkının davet edildiği belirtildi. Konuşmasında AK Parti’nin 12 yaşına giren genç bir parti olduğunu söyleyen Acehan, 11 yıllık icraatları ile alnının akıyla yoluna devam ettiğini belirterek, "Partimiz hem ekonomide, hem hukukta, hem anayasal düzenlemelerde, hem uluslararası ilişkilerde her yönüyle çok büyük başarılara imza atmış bir iktidar partisidir. Bununla hepimiz gurur duyuyoruz. Uluslararası dış güçler ve içerideki şer güçler ya da muhalefet, her neyse bundan çok fazla rahatsız. Muhalefetsiz bir demokrasi olmaz ancak şu son 15 günde yaşadığımız olayları, artık şer güçlerin illegal güçlerin sokağa hakim olarak sokak yoluyla bizim meşru iktidarımızı, milli iradenin ve sandığın sonucu ortaya çıkmış olan iktidarımızı devirme çabası olarak görüyoruz. Bazıları Taksim’de yaşanan olayları Mısır’daki Tahrir olayları ile karıştırmış olmalılar" dedi.

"ÇUBUK'A YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE KATILIM BEKLİYORUZ"
Coşkulu ve kalabalık bir şekilde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Esenboğa Havaalanı'nda karşılayan Çubuk halkını aynı duyarlılıkla Sincan’a beklediklerini anlatan Acehan, "Öncelikle binlerce Çubuklu'nun Esenboğa Havaalanı'nda Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamasından dolayı binlerce kez teşekkür ediyoruz. Ülkemizde şu anda yüzde 55-60 desteğe sahip olan bir genel başkanımız ve bir AK Parti var. Bunun sokak hareketleri ile şiddet eylemleri ile geriletilmesi, geri adım attırılması mümkün gözükmemektedir. Dolayısı ile biz sandığın da, sokağın da, bu ülkenin de sahibinin halk olduğunun söylüyoruz. Dolayısıyla bu ülkenin sahipliğinin de, emanetinin de AK Parti'ye verildiğini ilan etmek zorundayız. Bunun için tüm ilçe halkımızı Sincan'da yapılacak Milli İradeye Saygı Mitingine bekliyoruz. Çubuk’a yakışır şekilde bir katılım olmasını istiyoruz. Dosta düşmana AK Parti’nin gücünü, Çubuk’taki AK Parti coşkusunun ne denli olduğunu haykırmak amacıyla tüm ilçe halkımızı mitinge mutlaka bekliyoruz" diye konuştu.

"MİLLİ İRADEYİ HAZMEDEMEYENLERE KARŞI DİK DURMAK İÇİN SİNCAN'A GİDİLECEK"
Daha sonra konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk halkının her seçimde AK Partiye çok büyük oranda destek verdiğini hatırlatarak, "Milli iradeye saygı duyan ve AK Parti'yi her seçimde yüzde 74 oranında destekleyen Çubuk halkı milli iradenin ne demek olduğunu çok iyi biliyor. İlçe halkımız her zaman mazlumun yanında yer almıştır. Elbette Sincan’da bu mitingin yapılmasının da özel bir anlamı var. Aslında hatırlarsınız, yakın bir zamanda Sincan’da birileri tankları yürütmek suretiyle demokrasiye balans ayarı yaptığını söyledi.

Vesayet sistemini sonlandıran Sayın Başbakanımız, milletin iradesini yeniden bu ülkede hakim kılmıştır. Bunu hazmedemeyen dış ve iç güçler çevrecilik adı altında milli iradeye operasyon yapmaya kalkmıştır" dedi.

"BARIŞ VE HUZUR İÇİN HANGİ PARTİ'DEN OLURSANIZ OLUN SİNCAN'A GELİN"
Bu gün oynanan oyunların 12 Eylül darbesinden önce de oynandığının altını çizen Başkan Özden, o dönemleri bilenlerin çok iyi hatırlayacağını ve oyunlara gelmeyeceğini kaydetti.

Bu oyunların, gücünü ispat eden AK Parti hükümetine karşı oynandığını ifade eden Başkan Özden, "AK Parti ve Başbakanımız sürekli olarak trendini ve oyunu yükselten, halkla bütünleşen bir partidir. Aynı zamanda ülkemiz de, dünyada ekonomisi gelişen ve itibarı yükselen bir ülke oldu. Ülkemizin itibarını zedelemeye çalışıyorlar. Buna sessiz kalmamak gerekmektedir. Bunun için sokak işgalleri ve şiddet görüntülerine karşı gelmek, sesimizi haykırmak için bütün Çubuk halkımızı, hangi partiden olursa olsun, ülkede istikrar, barış, huzur isteyen, ülkede kanun hakimiyetinin tesisini isteyen ve gerekli gören bütün vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi bu mitinge çağırıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA