AB Öykü Yarışması’nda Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen ‘Öykü Yarışması’nın il etabında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

AB Öykü Yarışması’nda Dereceye Girenler Ödüllendirildi
ETO Yunus Emre Toplantı Salonu’nda yapılan ödül törenine, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir İl Milli Eğitim, Ortaöğretim Şube Müdürü Ethem Ceran dereceye giren öğrencilerin danışman öğretmenleri, velileri ve okul müdürleri katıldı.

Törende konuşan ETO Başkanı Karacan, öğrencilerin kazandıklarının başarının, kendileri için ileride daha büyük fırsat kapılarını açması temennisinde bulundu. Daha sonra Karacan, ilk üçe giren öğrencilere ve görevlilere plaket takdim etti.

AB Bilgi Merkezleri’nin faaliyet gösterdiği Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, İçel, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van illerinde ve İstanbul’da gerçekleştirilen yarışmada, her ilin ilk üç eserinin 12-14 Haziran 2013 tarihinde Eskişehir’de yapılacak ulusal finalde dereceye girmek için yarışacağı belirtildi.

Finale kalan ilk üç derece sahibi öğrencinin ise, danışman öğretmeni ile birlikte Belçika ve bir AB ülkesini ziyaret etmeye hak kazanacağı bildirildi.

Kaynak: İHA