Mhp Milletvekilleri Gediz İlçesini Ziyaret Etti

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık ve Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri Kütahya'nın Gediz ilçesini ziyaret etti.

Mhp Milletvekilleri Gediz İlçesini Ziyaret Etti
Önce esnaflarla sohbet eden MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık ve Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, bazı vatandaşların dertlerini dinledikten sonra MHP Gediz ilçe binasına geçtiler.

MHP Gediz İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve bir çok partilinin hazır bulunduğu parti binasında bir konuşma yapan MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, ülke gündemine damgasını vuran barış süreci ve Anayasal tartışmalara değindi.

Son günlerde T.C. yazısının kaldırılmaya çalışılması, barış süreci bahanesiyle terör örgütünün muhatap kabul edilmesi, Anayasa ve kanunların çiğnenmeye çalışılmasının Türk Halkı tarafından büyük tepkiyle karşılandığını belirten Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, "T.C. yazısını bu topraklar uğruna kan ve can verenler yazdı. Onu oradan silmek o kadar kolay değil. O kan ve can veren büyük ecdat, T.C. yazısını, bu topraklara emanet ettiği torunlara teslim etti. Türk'ün karakterinde emanete ihanet yoktur. MHP varken, bu emanetlere kimse dokunamaz. Tüm Türk Halkının bu tür girişimlere büyük tepkisi olduğunu iyice anlamalılar artık" dedi.

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık ise yaptığı konuşmasında, Kanunların alenen çiğnenmeye çalışıldığını belirterek, hükümetin terör örgütünü muhatap kabul edip meşrulaştırmaya çalıştığını, kanunları çiğnediğini ve Anayasa'yı da zorladığını ifade etti.

Kaynak: İHA