Rasim Ozan Kütahyalı’nın ‘Adnan Menderes’ gözyaşları

Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında Adnan Menderes için ağladı.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın ‘Adnan Menderes’ gözyaşları
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Adalet Masası programının dünkü bölümünde demokrasi için kara gün olarak tarihe geçen 27 Mayıs darbesi masaya yatırıldı. 27 Mayıs darbesini meşru görenler için 'Alçak, haysiyetsiz ve soysuz' değerlendirmesinde bulunan program sunucusu Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayının bir bölümünde duygusal anlar yaşadı.

'KALLEŞ VE İNSAFSIZ ADAMLAR'

'27 Mayıs darbecileri kalleş ve insafsız adamlardı' diyen Kütahyalı, Mehmet Ali Birand'ın 27 Mayıs belgeselinin ekrana geldiği sırada ise gözyaşların tutamadı. Oldukça duygusallaştığı görülen Kütahyalı, 'Adnan Menderes nezaket ve zarafet abidesiydi. O küskün, dargın ve kırgın gitmedi ama bu millet 27 Mayıs'tan sonra devletine çok küstü. Bu millet çok kırıldı' ifadelerini kullandı.

'LANET OLSUN VESAYETÇİLERE'
Adnan Menderes, Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu isimlerinin memlekete hiçbir zararlarının olmadığını savunan Kütahyalı'Hataları varsa onun bedeli sandıkta ödenirdi. Sandıkla gelen sandıkla gidecek. Lanet olsun bütün vesayetçilere. İster asker ister sivil olsun. Bu alçaklık 27 Mayıs'ta başladı ve bugünlere kadar geldi.'diye ekledi.