Alışveriş Merkezi Çalışanlarına Hijyen Eğitimi Verildi

İçel'in merkez Yenişehir ilçesinde 2013 Akdeniz Oyunları öncesi alışveriş merkezi çalışanlarına hijyen eğitimi verildi.

Yenişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Abdülkerim Çiçek, 20-30 Haziran tarihleri arasında İçel'de yapılacak olan 17. Akdeniz Oyunları'nda 200 bin kişinin kente gelmesinin beklendiğini kaydetti.

Kentin en iyi şekilde temsil edilmesi için üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade eden Çiçek, bu nedenle alışveriş merkezlerindeki gıda işletmeleri çalışanlarına yönelik 'İşletme Hijyeni ve Gıda Denetimlerinde Dikkat Edilen Hususlar ile Genel Gıda Mevzuatı' konulu eğitim seminerleri düzenlediklerini kaydetti.

Alışveriş merkezlerindeki 96 gıda işletmesinde çalışan 192 kişinin eğitimlere katıldığını anlatan Çiçek, gıda mühendisleri tarafından verilen seminerlerin AVM yönetimleri tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade etti.

Kaymakam Dr. Mustafa Özarslan'ın da Palm City'de düzenlenen eğitime misafir olarak katıldığını ifade eden Çiçek, "Kaymakamımız alışveriş merkezinde bulunan bir işletmeyi bizzat denetledi. Kaymakamımız yaptığı açıklamalarla hijyenin önemli olduğunu, hijyenle beraber iyi bir sunum ve güleryüzlü servis elemanları ile müşteri memnuniyetinin üst seviyeye çıkmasının sağlanacağını belirtti" dedi.

Çiçek, bu tür denetimlerin sadece Akdeniz Oyunları için değil talep gelmesi halinde her zaman yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA