Belediyeden Çalışanlarına Sağlıklı Beslenme Semineri

İçel - Toroslar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün belediye personeline yönelik sağlık alanında düzenlediği hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor.

Toroslar Belediye Başkan Hamit Tuna, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde, Toroslar Belediyesi olarak halkın ve belediye personelinin sağlığına büyük önem verdiklerini belirtti.

Mutlu ve huzurlu toplumların oluşmasının sağlıklı bireylerden geçtiğini vurgulayan Tuna, belediye personeline sağlık alanında, uzman kişiler tarafından eğitim seminerlerinin verilmeye devam edeceğini söyledi.

Toroslar Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Dr.Bedia Şahin ise yeterli ve dengeli beslenmenin sağlığın temeli olduğunu ifade etti.

Tek yönlü beslenmeye karşı olduklarını ve vücudun her türlü besine ihtiyacının olduğunu dile getiren Şahin, "Besin gruplarından yeterli miktarda alınması gerekmektedir. Bunun için yeterli ve dengeli beslenme sağlığın temelidir diyoruz. Büyüme ve gelişme için, mikroba karşı dayanıklı olunması için, vücut bağışıklığının gelişmesi ve okul ve iş hayatında verimliliğin artması için beslenme çok önemlidir" diye konuştu.

Kaynak: AA