Elazığ Belediyesi'nden Şehrin Doğusuna Yeni Bulvar

Şehrin gelişimi ve değişimi adına 38 mahalleye eşit hizmet parolasıyla çalışmalarına devam eden Elazığ Belediyesi, şehrin doğusunda yer alan Kızılay Mahallesi’ne çevre yoluna alternatif olarak yeni bir bulvar kazandırmaya hazırlanıyor.

Elazığ’ın en eski yerleşim yerlerinden olan Kızılay Mahallesi’nde gerçekleştirilen bulvar ve yol genişletme çalışmasında istimlak edilen evlerin yıkım törenine Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Belediye Başkan yardımcılar, mahalle muhtarı ile mahalle sakinleri katıldı.

Elazığ Valisi Muammer Erol, "Başta başkanımız olmak üzere belediyemizde emeği geçenlere teşekkür ediyorum, çünkü kamulaştırma çalışmalarında yaşanan zorluklar burada verilen zorluklardan daha fazla ve Allah yardımcıları olsun, bulvarımızda Kızılay Mahallemize hayırlı olur inşallah" dedi

Başkan Selmanoğlu, "Bölünmüş yolumuzun istimlak çalışmaları devam ediyordu ve son olarak 2 evin de istimlakının tamamlanmasıyla bulvarda yeni bir hız kazanmış olacağız. 9 ev 1 iş yeri, 3 depo ve 4 adet bahçe istimlak edildi. Bulvarımızın Elazığ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu

Vali Erol, Başkan Selmanoğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra bulvar yapımı kapsamında yapılan yeni köprüde incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA