Antalya Valisi Altıparmak Açıklaması

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, "Üç yıl içerisinde amirinden memuruna kadar tüm emniyet müdürlüğü personelleriyle Türkiye'ye örnek teşkil edecek güzel işlere imza attık" dedi.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, veda ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Altıparmak, Antalya'nın Türkiye ve dünya nezdinde güvenli bir kent olarak anılması amacıyla, gerek asayiş ve organize suçlar gerekse terörle mücadele yönünden çalışmaların yapıldığını belirtti.

Başarının bireysel değil ekip işi olduğunun altını çizen Altıparmak, "Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün her personeli, gayretleri ve başarılarıyla örnek gösterilecek bir ekiptir. Üç yıl içerisinde amirinden memuruna kadar tüm Emniyet Müdürlüğü personelleriyle Türkiye'ye örnek teşkil güzel işlere imza attık" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam da 8 aylık bir çalışma süresince çok güzel işlere imza attıklarını belirterek, "Kendilerinin geniş tecrübe ve vizyonları bizlere büyük faydalar sağladı, güç ve kuvvet verdi. Umarım gelecekte de yollarımız kesişir ve kendileriyle beraber çalışma şansını buluruz" dedi.

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
Kaynak: AA