Kars’ta Polis ve Üniversite Öğrencilerinden Örnek Davranış

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ) öğrencileri tarafından ortaklaşa hayata geçirilen “Daha Renkli Gelecek İçin, Köy Okullarını Boyamaya Var mısınız?” projesi kapsamında, Digor ilçesine bağlı Gülhayran köyü Şehit Hayrettin Balk İlkokulunun, boya, badana ve tadilatı yapıldı.

Kars’ta Polis ve Üniversite Öğrencilerinden Örnek Davranış
Kafkas Üniversitesi’nden 60 öğrenci ve İl Emniyet Müdürlüğü personeline, Gülhayran köyüne giderek, öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptıktan sonra okulda tamir gerektiren yerler tespit edilerek gerekli tadilatlar ile duvar, tavan, kapı ve dış cephe boyaları yapılarak tamamlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü personeli ve KAÜ öğrencilerinin bu örnek davranışı ise okul yöneticileri, öğretmenler, köy halkı ve okulda öğrenim gören öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Öte yandan öğrenciler, fiziki şartları elverişsiz durumda olan okullarının, boya, badana ve tadilatını yaparak, kendilerine daha temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim ortamı sunan Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Üniversite öğrencilerine teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelindeki bulunan ve fiziki yetersizliği tespit edilen bütün okullarda, imkanlar ölçüsünde benzeri etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” denildi.
Kaynak: İHA