Özgen’den Başkan Özgen Keskin’e Teşekkür Ziyareti

Yıldırım Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kırgızistan’ın Özgen şehrinden milletvekilleri, bürokratlar, siyasetçiler ve iş adamlarından oluşan 10 kişilik heyet Yıldırım’a geldi.

Özgen’den Başkan Özgen Keskin’e Teşekkür Ziyareti
Geçtiğimiz haftalarda Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediye personeli, başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle beraber Yıldırım Belediyesi’nin kardeş şehri olan Özgen’e gitmiş, burada “Türk-Kırgızistan Dostluk Parkı” ve “Osmanlı çeşmesi”nin açılışına katılmıştı. Özgen'e yapılan park ve çeşme için hem teşekkür etmek, hem de ikili ilişkileri kuvvetlendirmek için Bursa’ya gelen Kırgızistan heyeti, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’i ziyaret etti.

Kırgızistan milletvekilleri, Özgen meclis üyeleri, gazeteciler, iş adamları ve bürokratlardan oluşan heyet Yıldırım’ı gezerek, ilçeye yapılan hizmetleri yerinde görme fırsatı da buldu. Başkan Özgen Keskin ve daire müdürlerinin rehberlik ettiği Kırgızistan heyetinin onuruna Molla Yegân Kültür Merkezi’nde yemek verildi.

Yemekte misafirlerine icraatlarını anlatan Başkan Keskin, kendilerini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu, iki ülke arasındaki dostluk köprülerinin bu türlü ziyaretlerle pekiştiğini söyledi.

Kırgızistan heyeti, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e şehirlerine yaptığı park ve çeşme için teşekkür ederek, kendileri ile Bursa’da bir araya gelmekten sevinç duyduklarını ifade etti.

Heyet Keskin’e Kırgız kalpağı hediye etti.
Kaynak: İHA