Tügiad, Gençlere 'Deneyim' Kazandırıyor

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi, Çukurova Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi ile birlikte gerçekleştirdiği etkinlikte, işletme bölümü 3. sınıf öğrencilerini Erdem Dilbaz ile buluşturdu.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve alanında tüm dünyada faaliyet gösteren sayılı ajanslardan olan Nerdworking Ajansın kurucusu ve sahibi olan Erdem Dilbaz, 1,5 saat boyunca "Yeni Medya Teknolojileri ve Deneyim Tasarımı" konusunda öğrencilere eğlenceli ve teknik bir sunum yaptı. Öğrencilerden soru ve cevapların alınmasından sonra TÜGİAD Çukurova Yönetim Kurulu adına Özlem Koşar, Fırat Sarıbıyık, Zeynep Aysalar ve Mert Uğurses, Erdem Dilbaz’a teşekkür plaketi verdiler.

TÜGİAD Çukurova şubesi yöneticileri, bölgede daha az bilinen ancak merak edilen sektör ve alanlarda uzman kişileri, Çukurova Üniversitesi öğrencileri ile bir araya getirmeye önümüzdeki dönemde de devam edeceklerini bildirdiler.

1986 yılında kurulan TÜGİAD’ın Çukurova şubesi, 2011 yılında İçel merkez olarak Adana, İçel, Hatay ve Osmaniye illerini kapsayacak şekilde kuruldu. Türkiye’de 700 üyesi bulunan dernek, Çukurova şubesinde 40 üye ile faaliyet gösteriyor. TÜGİAD üyeleri, bugün Türkiye’de 18 milyar TL’lik ihracat hacmi ve 500 bin istihdamı sağlıyor. Çukurova dışında İstanbul, Ankara ve Bursa şubeleri bulunan TÜGİAD, geçtiğimiz günlerde yeni yapılanan Ege şubesi ile de hizmet vermeye başladı.

Kaynak: İHA