Afyonkarahisar'da Kaza Yapan Ankaraspor Kafilesi

Afyonkarahisar'da Ankarasporlu teknik heyet ve futbolcuları taşıyan yolcu otobüsüyle bir kamyonun çarpışması sonucu yaralanan 17 kişiden 3’ünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, 11 kişinin ise taburcu edildiği bildirildi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dün oynanan A2 Ligi Play-Off finalinde şampiyon olan takım sporcularını ve teknik heyeti taşıyan Muammer Y. idaresindeki 06 DY 0458 plakalı otobüs, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi Serban kasabası yakınlarında Hüseyin T. yönetimindeki 20 H 1224 plakalı mermer yüklü kamyonla çarpışmış, kazada Ankaraspor'un malzemecisi Sabri Sarıyıldız hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralanmıştı

Yaralıların kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin yöneticisi Mehmet Okçu, tedavilerin sürdüğünü, genel olarak endişe edilecek bir durumunun olmadığını söyledi.

Okçu "Yaralılardan 11'i, ayakta tedavileri tamamlanıp taburcu edildi. Biri ise acil gözlemde, müşahede altında tutuluyor. Onun da hayati tehlikesi yok. Diğerlerin tedavisi sürüyor" dedi.

Öte yandan kazada yaralanan otobüs sürücüsü Muammer Y.'nin, tedavisinin ardından jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındığı öğrenildi.
Kaynak: İHA