Trafik Kavgasında Sevgililer Bıçaklandı

Konya’da trafikte çıkan kavgada bıçakla sırtından yaralanan kadın, göğsünden ağır yaralanan sevgilisini otomobile bindirerek hastaneye götürdü.Sevgililer hastanede tedavi altına alınırken, şüphelilerin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Trafik Kavgasında Sevgililer Bıçaklandı
Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Beyşehir Caddesi ile Mümine Hatun Caddesi kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, 42 DCE 46 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Hanifi Koçak (43) ve yanında bulanan sevgilisi Tuğba A. (29) Beyşehir Caddesinden şehir merkezi istikametine seyir halindeyken, plakasını alamadıkları araçta bulanan kişilerle trafik yüzünden tartıştı. Tartışma sonrası çıkan kavgada kimliği belirlenemeyen şahıslardan biri Hanifi Koçak'ı göğsünden, sevgilisi Tuğba A.’yı ise sırtından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Sırtından hafif yaralanan Tuğba A. sevgilisi Hanifi Koçak'ı araca bindirerek özel bir hastaneye götürdü. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri sevgilileri bıçaklayan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor .
Kaynak: İHA