İstiklal Marşı’nı Ezbere Okuyan Miniği Ayakta Alkışladılar

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168’nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği törende sahneye çıkan anaokulu öğrencisi 3 buçuk yaşındaki Ezelnaz Çalışkanov'un İstiklal Marşı'nın tamamını ezberden okuması salonda bulunanlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168’nci yıl dönümü nedeniyle Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Tarafından Sefaköy Kültür Merkezi’nde bir etkinlik düzenlendi.

Törene Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Oğuzhan Kılıç, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Faruk Atay ve çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Küçükçekmece Emniyet Müdür Vekili Murat Oğuzhan Kılıç ““Bu projenin amacı çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimi kazanması aşamasında toplumsal alanda korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesini, bu kapsamda kendilerini sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma yararlı birey olarak yetiştirmelerini katkıda bulunmaktır” dedi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Törende anaokulu öğrencilerin sergilediği dans gösterisi beğeniyle izlenirken 3 buçuk yaşındaki anaokulu öğrencisi Ezelnaz Çalışkanov’un İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuması salondakiler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Etkinliğe sanatçılar Ferdi Tayfur,Latif Doğan,Mahmut Tuncer ve Metin Yıldız da katılırken, öğrencilerin yaptığı ürünlerde program sonunda satılarak geliri Şehit Aileleri Derneği’ne bağışlandı .
Kaynak: İHA