Ulus Kaymakamı'ndan Milletvekili Tunç’a Ziyaret

Bartın'ın Ulus ilçesi Kaymakamı Ali Fuat Atik, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Milletvekili Tunç ve Kaymakam Atik'in, TBMM'de yaptıkları görüşmede Ulus ilçesinde gerçekleştirilen hükümet yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundukları belirtildi. Milletvekili Tunç, Bartın'ın tüm ilçe ve beldelerinde olduğu gibi Ulus ilçesinin beldeleri ve köylerine önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ulus İlçe Hastanesinin TOKİ'de ihale aşamasında olduğunu, önümüzdeki birkaç gün içerisinde ihaleye çıkmasını beklediklerini belirten Milletvekili Tunç, “Ulus Merkez Atatürk İlköğretim Okulunun eskiyen binasının yıkılarak yerine yeni ve 24 derslikli modern bir okul yapılacaktır. Proje çalışmaları devam ediyor. Projenin yapılmasının ardından inşaatın ihale işlemleri yapılacak. Bilindiği üzere Ulus ilçesinde Yüksekokul programları açıldı. Özel İdare'ye ait binada eğitim öğretim devam ediyor. Binanın tamamının yüksekokula tahsisi ile ilgili çalışmalarda önümüzdeki günlerde yapılacak. Küre Dağları Milli Parkı yatırımlarımızda 2013 yılında devam edecek. Drahna etnoğrafya müzesi, Drahna-Cide bağlantı yolu ile ilgili ödenekleri de şuanda ayrıldı” dedi

Ulus ilçesinin Abdipaşa beldesine lise ve kapalı spor salonu yapacaklarını belirten Milletvekili Tunç, ”Proje çalışmaları sona erdi.Yakında inşaatın ihalesi yapılacak. Kumluca beldesinin yol sorunu da artık sona erek.Müteahhide yer teslimi yapılmakla beraber yakında inşaat çalışmalarına da başlanacak “dedi.

Ziyaret sonrasında Ulus Kaymakamı Ali Fuat Atik TBMM'deki çalışmalarında Milletvekili Tunç'a kolaylıklar diledi. Milletvekili Yılmaz Tunç'ta ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hizmetlerinden dolayı Kaymakam Ali Fuat Atik'e teşekkür etti .
Kaynak: İHA