Emniyet Teşkilatı Kaymakam Çınar’ı Ziyaret Etti

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Pazarlar İlçe Emniyet Amiri Ahmet Durmaz ve polisler, Kaymakam İshak Çınar’ı makamında ziyaret etti.

Emniyet Teşkilatı Kaymakam Çınar’ı Ziyaret Etti
İlçe Emniyet Amiri Ahmet Durmaz, Türk Polis Teşkilatı 168 yıldır emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirterek, ''Halkımızın can ve mal güvenliği ile huzurun sağlanmasına elimizden geldiğince çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda bu hafta boyunca yapacağımız çeşitli etkinliklerle bu günü kutlayacağız'' dedi.

Pazarlar Kaymakamı Çınar da, Türk Polis Teşkilatı ile gurur duyduklarını belirterek, “Polis, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının kendilerine verdiği yetki çerçevesinde, kamu düzeni ve güvenliğini koruyan, yasaların adil ve eşit bir şekilde uygulanmasını sağlayan nitelikli bir kuvvettir. Özveri ve fedakarlıkla halkına hizmet eden bir kurumun personeli olmak, haklı bir gurur kaynağıdır. Bu gururu daha da geliştirmek ve yüceltmek sizlerin sorumluluğundadır. Mülki ve adli makamlarla işbirliği içerisinde, hukuk devleti olmanın gereğine bağlı kalarak başarılı çalışmaların artarak devam ettirilmesi, bilgiyi, beceriyi, gelişmiş teknolojiyi kullanarak, halkımıza sevgi, adalet, eşitlik, sabır, hoşgörü ve nezaket çerçevesinde sunulan hizmetler, Türk Polisinin hedefidir. Bu hedeflerin başarıya ulaşması için de, halkımızın polis ile karşılıklı anlayış ve uyum içerisinde olması, bu dayanışma ve işbirliğini daha da geliştirmesi, çalışmaları desteklemesi verimliliği üst seviyelere taşıyacaktır. Huzur ve güvenliğinin sağlanmasında, üzerinize düşen tüm sorumluluklarınızı güler yüzlü, objektif, yardımsever, dürüst ve özverili görev anlayışıyla yerine getireceğinize inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Haftasını kutluyor, görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA