Orkide, Edt Exp'da Lezzet Şöleni Yaşattı

Sıvı yağ pazarının önde gelen markası Küçükbay Grup’a bağlı Orkide, bu yıl ilki düzenlenen ve 300’ün üzerinde firmanın katıldığı Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri Üreticileri&Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuarı (EDT EXPO)’na katıldı.

İstanbul CNR Expo’da Sine Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarda ziyaretçilerini ağırlayan Orkide, lezzet şöleni yaşattı. Küçükbay Grup şirketlerinden Reka A.Ş.’nin ustaları Gökhan Güven, Ömer Ateş ve Ercan Şayf’ın tatlı ve kurabiyeleriyle Kenan Gün'ün lokmaları, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Orkide Yağ Margarin Grubu Koordinatörü İbrahim Şener, fuarda Four Seasons-Mısır Alpha Flight Services, Kempinski Trading-Birleşik Arap Emirlikleri, Hospitality Development Company, The Ritz Carlton-Katar, Sahel Africa Company-Libya gibi uluslararası zincir kuruluşların temsilcileriyle buluşma imkanı sağladıklarını söyledi.

Fuarların dışa açılmada en önemli ve etkili yol olduğunu vurgulayan Şener, “Ulusal ve uluslararası birçok önemli markanın yer aldığı fuarda, Orkide Yağ olarak sektördeki marka gücümüzü bir kez daha kanıtladık. Standımız adeta ziyaretçi akınına uğradı. Ustalarımızın Orkide yağlarıyla hazırladığı lezzetler, ziyaretçilerin belleğine kazındı. Ürün çeşitliliğimizle de dikkat çektiğimiz EDT EXPO’da bizi yalnız bırakmayan müşterilerimizin yanısıra sektörün kıymetli pek çok firmasıyla görüşme ve yeni dostluklar kurma şansı bulduk. Bu fuar, sektörde önemli gelişmelerin önünü açacak. Stratejik önem verdiğimiz EDT sektörüne yönelik yatırımlarımız sürecek.” diye konuştu.