Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem Öğrencilerle Buluştu

Pamukkale Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Hayal Perdesi Oyuncuları ve Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği bir etkinlikte, ünlü oyuncular Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem öğrencilerle buluştu.

Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem Öğrencilerle Buluştu
Pamukkale Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Hayal Perdesi Oyuncuları ve Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği söyleşi PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Salon tamamen dolarken yüzlerce kişi söyleşiyi ayakta izlemek zorunda kaldı. Selçuk Yöntem ve Oktay Kaynarca’nın salona girmesiyle alkış tufanı koparken, söyleşiyi Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı da izledi.

Tiyatronun kendisi için çok önemli olduğunu belirten ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, "Ben tiyatronun ilerleyen yıllarda daha fazla ilgi göreceğine inanıyorum. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanlar giderek yalnız kaldı. Bundan sonra daha fazla sosyal olabilmek için tiyatronun ön plana çıkacağını düşünüyorum. Biz hâla dizilerdeki isimlerimizle hatırlanıyoruz. Ancak biz çekimler bittikten sonra kendimiz oluyoruz" dedi.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ise, kendisinin genelde dizi ve sinemada yer aldığını kaydederek şöyle konuştu: "Ben de çok fazla tiyatro yapmak istedim ancak şartlar uygun olmadı. Oyuncular içine girdiği rolü ne kadar gerçek oynarsa halkımız da o kişiyi o rolle özdeşleştiriyor. Biz yıllar içinde birçok role girdik ama Kurtlar Vadisi’ndekileri halkımız unutmadı. Ancak biz setten çıkınca kendimiz olmak zorundayız. Setten çıkınca hâla rolünün etkisinde olanların tedavi görmesi gerekir. Bizim işimiz sadece rolümüzü inandırıcı kılabilmek." Salonda bulunan öğrenciler ile zaman zaman komik diyaloglar yaşanırken, Selçuk Yöntem ve Oktay Kaynarca neşeli halleriyle öğrencilerden büyük alkış aldı.
Kaynak: İHA