Akli Dengesi Bozuk Kişi Aracın Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti

Keşan ilçesinde meydana gelen olayda Keşan İpsala Karayolu üzerinde kanlar içersinde yerde yatan bir kişi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay , saat 02.30 sıralarında Keşan-İpsala Karayolu'nda meydana geldi. Bir ihbarı değerlendiren Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Keşan İpsala Karayolu yolu üzerinde yerde yatan bir kişi olduğunu öğrendi. Olay yerine giden ekipler, yerde yatan kişinin kafasına aldığı darbe sonucunda yaralandığını tespit etti. Olay yerine çağrılan 112 Hızır Acil Servisi ekipleri yaptığı incelemede yerde yatan kişinin öldüğünü belirtti

HER GECE AYNI SAATTE YÜRÜYORMUŞ
Daha sonra ise olay yerine Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de geldi. Şahısta yapılan incelemede, yerde yatan ve yaşamını yitiren kişinin 42 yaşındaki Salih Mehmet Topaç olduğu tespit edildi. Bir aracın çarpması sonucu kafasından aldığı darbeyle yaşamını yitiren Topaç’ın, akli dengesinin bozuk olduğu ve her akşam 00.00’dan sonra yürüyerek, İpsala’nın Hacı Beldesi’ne gittiği öğrenildi.

OLAYDAN BİR GECE ÖNCE JANDARMA TARAFINDAN EVİNE GÖTÜRÜLDÜ
Vatandaşlar tarafından zaman zaman Jandarma’ya şikayet edilen ve trafiği tehlikeye soktuğu yönünde ihbarlar alınan Topaç’ın, olaydan bir gün önce Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kazanın meydana geldiği yerden alınarak, Hacı Beldesi’ndeki yakınlarına götürüldüğü de ifade edildi.

Nöbetçi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan Topaç’ın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Topaç’a çarpan araç ise Emniyet ve Jandarma ekiplerince aranmaya başlandı.
Kaynak: İHA