Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, Nikah Şahitliği Yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Adana'da nikah şahitliği yaptı.

Kurtulmuş, Hekimevi Balo Salonu'nda düzenlenen törende, eski Refah Partisi Milletvekili Sıtkı Cengil'in oğlu Necip Fazıl Cengil ile Hüseyin Ulu'nun kızı Hatice Zaika Ulu'nun nikah şahidi oldu.

Gelin ve damadın nikah defterini imzalamasının ardından Kurtulmuş, şunları söyledi:

" demeyi sevmiyorum. Kadim arkadaşım Sıtkı beyin oğlunun düğünü bizim düğünümüz sayılır. Bu akşam özellikle bu düğün için Adana'dayım. Her iki aileyi de yürekten tebrik ediyorum. Necip Fazıl ve Hatice kardeşlerimize de ömür boyu mutluluklar diliyorum. Kurmakta oldukları aile yuvasının İslami ve insani bakımdan örnek bir aile yuvası olmasını diliyorum. Çiftimizin, arkadaşları ve dostları tarafından örnek alınmasını, gıptayla takip edilmesini temenni ediyorum. Birbirlerine karşı olan sevgilerinin, birbirlerinin değerini artırarak devam etmesini diliyorum. Bu evlilikten doğacak olan çok sayıda salih ve saliha evladın hem aile yuvalarını ve geniş ailelerini şenlendirmesini hem de milletimize ve devletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Eskilerin çok güzel bir duası var 'Allah bütün bekledikleri güzelliklere nail etsin. Bütün umdukları güzellikleri daim etsin. Bütün korktuklarından da emin kılarak mutlu ve mesut bir hayat sürmelerini nasip etsin.' Bu dünyadaki mutluluklarının da öbür dünyada, cennette devam etmesini temenni ediyorum. Allah mübarek etsin. Darısı da bekar kızlarımızın ve erkeklerimizin başına."

Evlilik cüzdanını geline veren Kurtulmuş, "Ailenin reisi olduğu için değil ama aileyi ayakta tutacak ana unsur, ana direk olduğu ve bu nikah cüzdanına daha iyi sahip çıkacağı için evlilik cüzdanını Hatice kızımıza takdim ediyorum" dedi.

Muhabir: Handan Silkin-Abdulselam Durdak/Ömer Yıldız

Yayıncı: Murat Taydaş
Kaynak: AA