Salihli’de Ak Parti Siyaset Akademisi Devam Ediyor

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen Siyaset Akademisi’nde konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Fatih Akbaba, katılımcılara ‘İletişim Becerileri’ konusunu anlattı.

Salihli’de Ak Parti Siyaset Akademisi Devam Ediyor
AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, ilçe yönetim kurulu üyeler, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile akademiye kayıt yaptıran siyasetçiler katıldı.

Evlilikte önceliğin dürüstlük, sadakat ve sabır olduğunu vurgulayan Akbaba, “Yolda gördüğümüz bir ekmek parçasını ne yaparız ? Öpüp başımın üstüne koyar ayak altında olmayacak bir yere koyarız. Peki bu hamur parçasına böyle saygı duyan bu toplumda ne oluyor da canlı hamur parçası olan eşlerimize elimizle, dilimizle, ayağımızla zarar veriyoruz. Bu durumu gözden geçirmemiz lazım. Eğer ki eşlerinize zarar veriyorsanız ekmeğe gösterdiğiniz saygıyı tekrar gözden geçirin. Eşiniz sizin ekmeğinizdir. Onları öpüp öpüp başınızın üstüne koyun. O zaman bu ülkede kadına şiddet azalır” dedi.

Aileleri çocuklarını büyütürken onları babaanne, anneanne, dede, dayı, amca, hala, teyze sevgilerinden asla mahrum bırakmadan büyütmesi tavsiyesinde bulunan Akbaba, şunları kaydetti: “Lütfen çocuklarınızı hayvan ve insan sevgisinden mahrum bırakmayın. Bu sevgileri yerli yerleşik olduğu yere yerleşe bilmesi için destek olun. Eğer bu sevgilerden bazıları eksik olursa çocuklarımızda bir takım psikolojik alt yapısı olan sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunun mesuliyetini hiçbir anne ve baba almaz. Dolaysıyla annelerin ve babaların yapması gereken iş çocuklarının sevgilerini daim kılabilmek için onlara destek olabilmesidir.”
Katılımcılarla sohbet havasında geçen ve iletişime dair örneklerle süslenen program yaklaşık iki saat sürdü.
Kaynak: İHA