Ninova Park Avm’de 23 Nisan Etkinliği

Özel bir okulun öğrencilerinin 23 Nisan için hazırladığı etkinliğe Diyarbakır’ın en büyük alışveriş merkezi Ninova Park AVM ev sahipliği yaptı.

Ninova Park Avm’de 23 Nisan Etkinliği
Özel bir okulun öğrenci ve öğretmenleri tarafından düzenlenen organizasyonda ilk olarak 3. sınıf öğrencilerinden oluşan koro sahneye çıkarak şarkılar söyledi.

Koronun ardından 1. sınıflardan oluşan Anadolu Ateşi gurubu dans gösterisiyle sahnedeydi. Öğrenciler etkinlikler kapsamında sahneye çıkarak gösterilerini sergiledi. Öğrencilerin gösterilerinin ardından çocuk izleyiciler arasında çeşitli yarışmalar yapıldı. Kapanış gösterisini yapan halk oyunları ekibine öğrenciler ve izleyiciler eşlik etti. Yaklaşık 4 saat süren program halk oyunları eşliğinde sona erdi. Etkinliği organize eden sınıf öğretmeni Dilan Kırmızıgül, yapılan etkinlikten ve yoğun katılımdan hoşnut olduklarını belirtti.

Kırmızıgül, “Böyle özel bir günde öğrencilerimizin yapımış olduğu bu özel programa ev sahipliği yaptığı için Ninova Park AVM yönetimine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan çocuk bayramını yürekten kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA