İzmirliler Hafta Sonunda Kitap Fuarı’na Akın Etti

İzmir’de hafta sonunu fırsat bilen kitap tutkunları, bu yıl 18.’si düzenlenen Kitap Fuarı’na akın etti.

Kitapseverler, fuarda hayranı oldukları yazarlarla sohbet etme ve kitaplarını imzalatma fırsatı buldu. Kültürpark’ta 28 Nisan tarihine kadar açık kalacak olan 18. Kitap Fuarı’nda hafta sonu yoğunluğu yaşandı.
Kitaba olan ilgi, yayın evlerinin yüzünü güldürdü. Her yaştan okuyucular, senede bir defa yakaladıkları fırsatı değerlendirerek 390 standı tek tek dolaştı. Fuar nedeniyle uygulanan indirim fırsatlarını değerlendirdi. Zaman zaman fuarda yaşanan yoğunluk nedeniyle kitapseverler yürümekte zorluk çekti. Zaman Kitap, Zambak Yayınları, Kaynak Kültür Yayın Grubu en fazla ilgili gören stantlar arasında yer aldı. Yazarlar da fuarda okuyucularıyla buluşarak bol bol imza dağıttı.

Kemal Gülen, Kaynak Kültür Yayın Grubu standında Camın Arka Yüzü isimli kitabını imzaladı.
Fuarda coşkulu bir kalabalık olduğunu söyleyen Zaman Kitap Yayın Yönetmeni Yusuf Çağlar, "İzmirliler, standları ve fuarı şenlik alanına çevirdi. Yayın evlerinin bu ilgiden dolayı yüzleri güldü. İzmir'de biz Zaman Kitap olarak aradığımızı bu sene de bulduk." dedi.

Kaynak Kültür Yayın Grubu Fuar Sorumlusu Halil Aydın, kitaba olan ilgi ve yoğunluktan memnun olduklarını belirtti.

Kitapseverlerin fuarda yeni kitapları bulma fırsatı yakaladığını da belirten Aydın, fuara özel yüzde 30 indirim uyguladıkları bilgisini verdi .